donderdag 21 december 2017 10:11

Warmste week, ook t.v.v. De Sleutel

Vlaanderen loopt warm voor goede doelen. Ook De Sleutel is verheugd om erbij te zijn. Zo organiseerde SV Wondelgem op zondag 17 december een De Sleutelrun. Een warm initiatief waarmee we de Fito-piste in het CIC hopen te renoveren. Op zaterdag 2 december organiseerde Xtra Time samen met 2 doelgroepmedewerkers van de  activerende werkvloer in Gent een “Spinningmarathon” in het kader van Music For Life.

De actie van SV Wondelgem kwam er op initiatief van het oudercomité van de voetbalclub gevestigd naast het CIC te Wondelgem. SV Wondelgem organiseerde op 17 december in het kader van De Warmste Week een sponsorloop, een oudervoetbaltornooi en een Winterfeest. Lees meer op de Facebook-pagina van De Sleutel.

warmste weekOp zaterdag 2 december 2017 organiseerden we samen met 2 doelgroepmedewerkers van de  activerende werkvloer in Gent een “Spinningmarathon” in het kader van Music For Life (van deelnemer naar deelhebber). In eerste instantie was het idee om een frisbee of badminton-tornooi te organiseren. Na het samen afwegen van de pro’s en contra’s gingen we op zoek naar andere alternatieven. Uiteindelijk kwam spinning uit de bus: een activiteit die ze vorig jaar al leerden kennen via ons vrijwillig sportaanbod. De uitdaging was om op 4 uur tijd 100 spinners te verzamelen die op eigen tempo trappen voor het goede doel. Uiteindelijk konden we afkloppen op bijna 70 deelnemers. Voor meer recente info: ga naar Facebook "sport en bewegen De Sleutel".

Aanverwante info

Cliënten zijn veel meer dan deelnemer: enkele inspirerende initiatieven

alle artikels met TAG sport

meer over Xtra Time, de omnisportwerking van De Sleutel

 

Latest from Paul De Neve

back to top