De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 vrijdag 13 september 2019 11:58

Klikken doet kicken van team Preventie is basis voor Stad Roeselare voor bewustwordingsactie rond gamen en schermtijd

Klikken doet kicken: Stad Roeselare zet in op bewustwording rond gamen en schermtijd. Een mooie samenwerking tussen stad, CGG Largo en team Preventie van De Sleutel.

Op vraag van Stad Roeselare gaan vanaf schooljaar 2019-2020 de preventiewerkers van CGG Largo aan de slag met de leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs in Roeselare rond schermtijd en gamen.

Er wordt bewust voor een positief verhaal gekozen: gamen en schermtijd maken sowieso deel uit van de vrije tijd bij jongeren en dit is op zich geen probleem zolang we er op een verantwoorde manier mee omgaan. Het lespakket Klikken doet kicken.van team Preventie van De Sleutel vormt de basis va,n een 4 uur durende klasssessie gegeven door CGG Largo een 4 uur.

Lees hier het persbericht: 

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

September
 • 25
  19:30 Recoverygroep in Mechelen

  Groepswerking voor mensen met een verslavingsproblematiek die tijdens en/of na hun behandelperiode graag contact willen hebben/houden met lotgenoten.

  Waar:? Dagcentrum De Sleutel, F. De Merodestraat 20 te Mechelen 
  Wanneer? op woensdagen telkens om 19u30.  Er is een sessie op woensdag 25/9; 9/10; 23/10; 6/11; 20/11; 4/12; 18/12

  Kostprijs per sessie : 2 euro (drankje inbegrepen)

  Meer infoOktober
 • 7
  19:30 Dagcentrum Mechelen viert 25 jarig bestaan met Filmavond

  Dagcentrum Mechelen viert op maandag 7 oktober zijn 25-jarig bestaan met een filmavond. De viering wordt georganiseerd i.s.m. met het Filmhuis. Samen zetten we een parel van Gus Van Sant in de kijker: ‘Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot.’ Een film die een mooi beeld schetst van een man in herstel. Hij maakt er het beste van, ondanks zijn beperkingen. Vooraf is er een receptie en om 20u30 vangt de film aan. Klik hier voor meer info 

 • Volledige agenda