De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 dinsdag 01 september 2015 00:00

Nieuwe looppiste voor cliënten Crisisinverventiecentrum De Sleutel in Wondelgem

De bewoners van het Crisisinterventiecentrum (CIC) van De Sleutel te Wondelgem kunnen voortaan joggen op een mooi aangelegde looppiste. Op deze manier kunnen de dagelijkse vrijwillige loopsessies op een aangenamer en tegelijk veilige manier doorgaan.
De aanleg van deze piste kadert in een ruimer sportproject waarmee De Sleutel de voorbije twee jaar aan de slag kon gaan.

De looppiste werd aangelegd rond het gebouw van het CIC. Er werd een parcours uitgestippeld dat de volledige tuin van het domein bestrijkt. Het parcours is bijna 400 meter lang en zal hoofdzakelijk bestaan uit verende ondergrond (schors + bosgrond).

finse piste cicDe aanleg van deze looppiste kadert binnen een breder sportproject -  uitgevoerd met de steun van  Vlaams minister van Sport Philippe Muyters -  dat reeds 2 jaar loopt. De bewoners kunnen zo extra genieten van hun dagelijkse loopsessie. Ook de wekelijkse sportinitiaties (ook geïntroduceerd dankzij dit project) onder begeleiding van professionele monitoren worden door de bewoners fel gesmaakt.LOGO SPORT VLAANDEREN subsidiëring 2

Lees hierna het persbericht.

Klik hier voor meer sportgerelateerde artikels

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

September
 • 8
  10:00 Zee-zeildag 2019

  Meer info over de "varen voor het goede doel" editie 2019 mag u hier binnenkort verwachten.

  Lees meer

  Link naar website o.m. met reacties van deelnemers van vorige edities.

Oktober
 • 7
  19:30 Dagcentrum Mechelen viert 25 jarig bestaan met Filmavond

  Dagcentrum Mechelen viert op maandag 7 oktober zijn 25-jarig bestaan met een filmavond. De viering wordt georganiseerd i.s.m. met het Filmhuis. Samen zetten we een parel van Gus Van Sant in de kijker: ‘Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot.’ Een film die een mooi beeld schetst van een man in herstel. Hij maakt er het beste van, ondanks zijn beperkingen. Vooraf is er een receptie en om 20u30 vangt de film aan. Meer nieuws volgt!

 • Volledige agenda