De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 26 mei 2015 00:00

J.E.P. 2014-2015

In Brugge werden op vrijdag 8 mei de deelnemers aan het JEP-preventieproject in de kijker gezet. Het is reeds voor de vierde jaar op rij dat diverse jeugdbewegingen uit de regio rond drugpreventie aan de slag gaan dit onder impuls van Rotary-serviceclubs.

De afkorting J.E.P. staat voor Joint Effort Project en is een initiatief in kader van drugpreventie van een aantal serviceclubs uit Brugge en Damme in samenwerking met De Sleutel, Jeugddienst Brugge, Jeugddienst Damme en  Preventiedienst Brugge.

Het JEP-project werd dit jaar voor de vierde keer op rij georganiseerd en er schreven zich 8 jeugdbewegingen in.

De deelnemende serviceclubs zijn:  Rotary Club Brugge, Rotary Brugge ’t Vrije, Rotary Brugge West , Rotary Brugge Zuid,  Rotary Damme, Inner Wheel Brugge, Inner Wheel Brugge West, Inner Wheel Brugge ’t Vrije,  Rotaract Brugge en Rotaract Damme.

J.E.P. richt zich naar jeugdwerkinitiatieven en wil leiding en jongerenbegeleiders stimuleren tot een preventieve aanpak rond alcohol en andere drugs binnen hun groep. We geloven namelijk sterk in peer-to-peer support. Dit houdt in dat als jongeren over alcohol en drugs met elkaar  praten, dit een groter effect heeft dan als een volwassene met diezelfde jongere over het thema in gesprek gaat.

De persmededeling vindt u hierbij

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.