De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 woensdag 14 mei 2014 06:58

J.E.P. 2013-2014

In Brugge werden op vrijdag 9 mei de deelnemers aan het JEP-preventieproject in de kijker gezet. Het is reeds voor de derde jaar op rij dat de jeugdbewegingen rond drugpreventie aan de slag gaan dit onder impuls van Rotary-serviceclubs.

De afkorting J.E.P. staat voor Joint Effort Project en is een initiatief van de Rotary Clubs van Brugge en Damme in samenwerking met De Sleutel, de jeugddienst Brugge, de jeugddienst Damme, de preventiedienst Brugge, Inner Wheel Brugge West, Inner Wheel Brugge ’t Vrije, Inner Wheel Brugge, Rotaract Brugge en Rotaract Damme.
Dit project wordt reeds voor de derde keer op rij georganiseerd en ook dit werkjaar schreven 10 jeugdwerkinitiatieven zich in.

J.E.P. richt zich naar jeugdwerkinitiatieven en wil leiding en jongerenbegeleiders stimuleren tot een preventieve aanpak rond alcohol en andere drugs binnen hun groep. We geloven namelijk sterk in peer-to-peer support. Dit houdt in dat als jongeren over alcohol en drugs met elkaar  praten, dit een groter effect heeft dan als een volwassene met diezelfde jongere over het thema in gesprek gaat.

De persmededeling vindt u hierbij.

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.