De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 donderdag 16 augustus 2012 11:38

De Zee-zeildag 2012: varen voor het goede doel!

PERSMEDEDELING 16 augustus 2012

De Zee-zeildag 2012 vindt plaats op zondag 9 september in de jachthaven van Nieuwpoort. De Zee-zeildag is vooral een familiaal evenement. Op een ontspannen manier willen wij met dit initiatief jong en oud vertrouwd maken met het zeilen op zee. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan kiezen voor een riviertocht op de binnenwateren. In dit nieuwe aanbod combineren we een aangename tocht op de Ijzer met de boot ‘ Jeanne Panne’ en een portie cultuur. Ter gelegenheid van de Open monumentendag – ook op 9 september - houden we een tussenstop in Diksmuide. Het thema van Open Monumentendag is dit jaar: ‘Muziek,woord en beeld’.

Dit evenement is een organisatie van de Fifty One Club Nieuwpoort-Westkust en wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van de schippers van de 3 jachtclubs van Nieuwpoort die ieder jaar weer zichzelf en hun boten ter beschikking stellen van het publiek  en de eigenaars van de boot ‘Jeanne Panne’, The Outsider Coast. Vorig jaar hadden we meer dan 500 deelnemers, een succes.

Programma Zeevaart

11.00 u. Samenkomst in VVW Nieuwpoort, Watersportlaan 11, 8620 Nieuwpoort

11.30 u. Briefing en uitdelen van de lunchpakketten

12.00 u. Afvaart met lunch op zeiljacht

16.00 u. Aanmeren

17.00 u. Receptie met zicht op jachthaven in VVW.

Programma Riviervaart

10.00 u. Samenkomst in 't Kraaienest op het Eilandje, Brugsevaart 50 te 8620 Nieuwpoort

10.15 u. Briefing en uitdelen van de lunchpakketten

10.30 u. Afvaart met lunch op de boot 'Jeanne Panne' (van The Outsider Coast) richting Diksmuide

16.00 u. Aanmeren op het Eilandje

17.00 u. Receptie met zicht op jachthaven in VVW.

 

Wat kost de deelname?

De deelnemers betalen 30 €om mee te varen. Hiervoor krijgen de deelnemers een spannende zeiltocht op zee of een tocht op de IJzer, een lunchpakket en een uitgebreide en gezellige receptie na het varen. Kinderen kunnen mee vanaf 7 jaar Kinderen tussen 7 en 14 jaar betalen 15 Euro per persoon.

Hoe schrijft u in?

Niets is gemakkelijker. Ga naar de inschrijvingspagina op de website www.zee-zeildag.be  en stuur je gegevens door naar onze database. Je krijgt meteen een mail ter bevestiging, alsook een unieke code (gebruik dit in je mededeling) voor de storting van uw bijdrage.

Families en groepen

De Zee-zeildag is een unieke gelegenheid om met de hele familie of samen met een groep vrienden of collega's een onvergetelijke dag te beleven. Indien je vroeg inschrijft en alle mensen van je groep samen inschrijft onder één formulier maak je de grootste kans dat wij je groep samen kunnen plaatsen.

De opbrengst gaat integraal naar 2 organisaties die zich inzetten voor een betere en gezondere toekomst voor jongeren en kinderen: De Sleutel (www.desleutel.be) en Sail4childeren (www.tama-moana.be).

Mogelijke afsluiter ? BBQ op het terras of een gastronomisch menuutje in ’t Vlaemsch Galjoen. (www.tvlaemschgaljoen.be) 058/235495. Inschrijvingen: info@galjoen.be.  

Voor meer info neem contact met Rita Brauwers : 0474/553652.

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.