De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 Minderjarigen in De Sleutel. Cijfers 2004

Bij De Sleutel komen heel wat jongeren met een drugprobleem aankloppen. Dit zowel in de ambulante centra, in het Crisisinterventiecentrum als in het residentieel kortdurend jongerenprogramma te Eeklo.
Een afzonderlijk dossier werd gewijd aan het thema 'minderjarige druggebruikers'.

Tussen 2001 en 2005 werden in De Sleutel heel wat interviews afgenomen van deze jongeren. Hiervoor werd gebruik gemaakt van het ADAD instrument, een tegenhanger van de EuropASI, maar dan aangepast voor jongeren. Aan de hand hiervan kunnen eveneens profielen opgesteld worden. In bijgevoegd dossier worden deze besproken. De uitgebreide profielen zijn te vinden in de bijlagen. In de inleiding geven we een verduidelijking bij de gebruikte instrumenten en overlopen we kort de verschillende onderdelen van dit document.

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

September
 • 25
  19:30 Recoverygroep in Mechelen

  Groepswerking voor mensen met een verslavingsproblematiek die tijdens en/of na hun behandelperiode graag contact willen hebben/houden met lotgenoten.

  Waar:? Dagcentrum De Sleutel, F. De Merodestraat 20 te Mechelen 
  Wanneer? op woensdagen telkens om 19u30.  Er is een sessie op woensdag 25/9; 9/10; 23/10; 6/11; 20/11; 4/12; 18/12

  Kostprijs per sessie : 2 euro (drankje inbegrepen)

  Meer infoOktober
 • 7
  19:30 Dagcentrum Mechelen viert 25 jarig bestaan met Filmavond

  Dagcentrum Mechelen viert op maandag 7 oktober zijn 25-jarig bestaan met een filmavond. De viering wordt georganiseerd i.s.m. met het Filmhuis. Samen zetten we een parel van Gus Van Sant in de kijker: ‘Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot.’ Een film die een mooi beeld schetst van een man in herstel. Hij maakt er het beste van, ondanks zijn beperkingen. Vooraf is er een receptie en om 20u30 vangt de film aan. Klik hier voor meer info 

 • Volledige agenda