De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 Professionals

Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Welke drugspreventie is effectief?  Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten en preventiediensten. Wat is evidence based hulp verlenen? Bekijk ons overzicht van goede praktijken en bruikbare meetinstrumenten.

maandag 21 januari 2019 10:08

Pieter De Gryse is nieuwe directeur Groep Weerwerk

Groep Weerwerk heeft een nieuwe directeur. Pieter De Gryse volgt Guido Maertens op, die de voorbije 15 jaar aan het roer stond van dit sociale economiebedrijf, nauw verbonden met De Sleutel.


Groep Weerwerk is als maatwerk- en lokale diensteneconomiebedrijf actief in de regio’s rond Antwerpen, Gent en Roeselare en omvat de vzw’s Weerwerk, Buurt&Co Roeselare en Tot uw dienst Roeselare.
Damien Versele, gedelegeerd bestuurder Weerwerk : “Pieter volgt Guido Maertens op, die Weerwerk gedurende 15 jaar met heel veel inzet, deskundigheid en innovatiekracht heeft geleid en de motor was achter de groei van de organisatie. Guido blijft nog tot zijn pensioen in juli 2019 in dienst van Weerwerk, op een aantal specifieke projecten”.

 pieter degryse web

Pieter De Gryse was eerder actief als politiek directeur van Groen (2010-2018) en als directeur van Vluchtelingenwerk Vlaanderen (2002-2009).

 

 

Na enkele maanden sabbatical startte Pieter eind 2018 bij Weerwerk: “Mensen kansen geven en laten groeien, dat is wat mij drijft,” zegt Pieter daar zelf over. “Mensen van wie de talenten door hun levensloop niet zijn ontwikkeld of door de buitenwereld nog niet zijn opgemerkt. Samen met deze mensen werk afleveren dat niet moet onderdoen voor dat van andere bedrijven, voor die straffe combinatie wil ik me de komende jaren volop inzetten.”

U kan Pieter contacteren via pieter.de.gryse@weerwerk.be.

 

Ga hier naar de website van Groep Weerwerk

Stigma staat herstel in de weg

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

Juni
 • 19
  14:00 Kennismakingsbezoek RKJ

  De minderjarigenwerking van de Sleutel in Eeklo, biedt verschillende modules aan voor jongeren met een verslavingsprobleem.  Eén van deze modules voorziet de mogelijkheid om het residentieel programma van het RKJ Eeklo te leren kennen via een bezoek. Wie zich inschrijft krijgt een rondleiding door een ervaringsdeskundige en een medewerker.

  Wanneer? van 14 tot 16 u 

  Waar? RKJ Zuidmoerstraat 165, 9900 Eeklo

  Voor wie? Dit aanbod richt zich tot jongeren samen met hun begeleiders (jeugdzorg, school, CLB,...)

  Inschrijven via tel: verplichte reservatie via 09/3772526.. Het aantal plaatsen is beperkt!
  Uw inschrijving is pas definitief nadat wij per mail een bevestiging hebben gestuurd

  meer info

September
 • 8
  10:00 Zee-zeildag 2019

  Meer info over de "varen voor het goede doel" editie 2019 mag u hier binnenkort verwachten.

  Lees meer

  Link naar website o.m. met reacties van deelnemers van vorige edities.

 • Volledige agenda