De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 Professionals

Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Welke drugspreventie is effectief?  Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten en preventiediensten. Wat is evidence based hulp verlenen? Bekijk ons overzicht van goede praktijken en bruikbare meetinstrumenten.

woensdag 21 februari 2018 10:24

Weerwerk, sterk in maatwerk. Maar ook sterk in verhuizen…

Weerwerk Gent is voor de tweede keer in één jaar verhuisd, en zit nu op haar definitieve stek op de UCO-site.  De officiële opening van deze site is gepland op zaterdag 16 juni 2018 van 14u tot 18u.  Iedereen is welkom.

In maart van 2017 is zowel de werking in Antwerpen als die van Gent verhuisd naar een andere locatie.

Weerwerk Antwerpen huurt nu een gebouw op het domein van Maatwerkbedrijf De Brug in Mortsel.  Deze verhuis betekende een verademing voor onze Antwerpse collega’s.

de brug antwerpen web

De nieuwe locatie aan de Deurnestraat te Mortsel

In de Van Trierstraat waren de burelen en de atelierruimte gescheiden van elkaar, slechts 200 meter, maar toch een grote barrière. In de van Trierstraat was er geen buitenruimte waardoor alle voertuigen elke avond binnen moesten geparkeerd worden.  Dit had als voordeel dat we daar zeer goede chauffeurs hebben gekweekt.  Maar tot daar de voordelen…. Nu hebben we voldoende kantoorruimte voor de ganse werking, de atelierruimte is voldoende ruim en er is een mooie buitenruimte.  Dit nieuwe gebouw zal een nieuwe boost geven voor de ganse werking in Antwerpen.

weerwerkgent

De nieuwe locatie aan de Gaardeniersweg te Gent

In Gent zijn we partner van het project op de UCO-site, Maisstraat te Gent. We hebben een stuk van het oude gebouw aangekocht en volledig verbouwd.  De timing van dit project heeft ons gedwongen om ook in maart 2017 tussentijds te verhuizen.  Gelukkig konden we die tussentijdse verhuis voor 8 maanden realiseren op de UCO-site zelf.  Met dank aan de collega’s van de stad Gent, Ateljee en OTC Gent.

In december 2017 zijn we dan voor de tweede keer in één jaar verhuisd, maar nu naar onze definitieve stek op UCO.  Ik denk te mogen stellen dat dit een geslaagde verbouwing is.  Mooie lokalen met veel licht.  De werking kan zich hier verder ontplooien in de komende jaren.  Kom maar eens langs als je in de buurt bent.  De officiële opening van de ganse UCO-site is gepland op zaterdag 16 juni 2018 van 14u tot 18u.  Iedereen welkom.

Guido Maertens

Fitheid heeft een invloed op de weerbaarheid van onze doelgroep

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input
Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

Maart
  • 18
    09:30 Studiedag over 'Stigma als struikelblok op weg naar herstel'

    Deze studiedag vindt plaats te Leuven en wordt georganiseerd door de stuurgroep vrouwenwerking van de vier Vlaamse Therapeutische Gemeenschappen; nl. De Kiem, De Sleutel, De Spiegel, Katarsis en VAD, dit in samenwerking met het Provinciehuis van Leuven.  De studiedag handelt over vrouwen en verschillende vormen van afhankelijkheid.

    De volgende sprekers hebben voorlopig bevestigd: Allie Weerman, prof. Piet Bracke, Brenda Froyen, Dr. Hendrik Peuskens

    Meer info volgt.

  • Volledige agenda