De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Professionals

Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Welke drugspreventie is effectief?  Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten en preventiediensten. Wat is evidence based hulp verlenen? Bekijk ons overzicht van goede praktijken en bruikbare meetinstrumenten.

donderdag 12 november 2015 00:00

Weerwerk schildert in opdracht van Stad Gent

Stad Gent, dienst onderhoud gebouwen, doet sinds enkele maanden een beroep op Weerwerk, het maatwerkbedrijf van Sociale Werkplaats De Sleutel, voor de uitvoering van schilderwerken aan openbare gebouwen.  Het raamakkoord kwam er na een intekening op een overheidsopdracht, specifiek uitgeschreven voor de sociale economie. Dat raamcontract is uiteindelijk gegund aan 2 Gentse bedrijven zijnde “Weerwerk” en “Labeur”.

Dit najaar werden de eerste drie opdrachten uitgevoerd. Zo werd een buitengevel  van een stadschool geschilderd en werd het houtwerk aangepakt van een stedelijk kinderdagverblijf. Een derde opdracht was het beitsen van alle ramen in een kleuterschool. Dankzij het aanbrengen van meerdere beitslagen  is het hout nu opnieuw beschermd tegen weer en wind. Als opdrachtgever volgt de stad Gent de werken heel strak op. Zo komt er tijdens de werken herhaaldelijk  iemand langs voor een kwaliteitscontrole. 

 verfwerk kdv

 

Weerwerk pakt het houtwerk aan van een stedelijk kinderdagverblijf

 

 

 

 

 

 

 

Begin 2016 mag “Weerwerk” binnen dit raamcontract ook aan de slag in “De School van Toen” aan het Klein Raamhof te Gent. Daar zullen we naast het schilderen van de gevel ook alle houtwerk (ramen, deuren, dakgoten en dakranden) opschuren en verven.  Elke nieuwe offerte binnen dit raamakkoord blijft een uitdaging. De werken worden immers toegekend aan diegene met de laagste offerteprijs. 

september2015 muur school vooraf

 

 Schilderwerk muur van schooltje in Gent (een beeld vooraf)

 

 

november2015 muur school bijbelicht web

 

Schilderwerk muur van schooltje in Gent (een beeld na de werken)

 

 

 

Omdat een professionele, dus perfecte afwerking van de werken wordt nagestreefd, wordt voor de uitvoering van alle opdrachten  nauw samengewerkt met de verfleveranciers zoals Longerstaey  en Sigma die ook instaan voor advies op maat. De schilderwerken worden uitgevoerd door één of meerdere ploegen tewerkgesteld onder de afdeling Renovatie.

Weerwerk schildert niet enkel voor openbare besturen en scholen, maar even vaak voor particulieren & bedrijven, dit in de ruime regio Gent/Brugge. Ook voor andere renovatiewerken kan men bij Weerwerk aankloppen.  Denk maar aan afbraak en ontmanteling, dit zowel als hoofd- of als onderaannemer (enclavewerk), voor grote restauratie- en renovatiebedrijven zoals Renotec en Arthur Vandorpe. Of denk maar aan het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds of het isoleren van een woning.

Meer info: www.Weerwerk.net

(november 2015)

 Het risico op verslaving aan zware pijnstillers wordt onderschat

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.