De Sleutel Logo

VAAR MEE voor het GOEDE DOEL!
Ga naar het inschrijvingsformulierVAAR MEE voor het GOEDE DOEL!
Ga naar het inschrijvingsformulierProfessionals

Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Welke drugspreventie is effectief?  Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten en preventiediensten. Wat is evidence based hulp verlenen? Bekijk ons overzicht van goede praktijken en bruikbare meetinstrumenten.

maandag 02 maart 2015 00:00

"Varen voor het goede doel": nieuwe editie op 10 september

Op zondag 10 september 2017 kan u opnieuw Zeilen ten voordele van De Sleutel. Deelnemen aan de "Varen voor het goede doel" kan via de speciale website. Ook voor deze editie plannen we een mooi alternatief aanbod op de rivier.

Altijd al gedroomd van een zeiltocht op zee?

Deze Zee-zeildag is dé geschikte activiteit voor wie op zoek is naar een ontspannend moment voor familie of vrienden. Maar evengoed kan u die dag kiezen voor uw teamopbouwende bedrijfsactiviteit. Inschrijven kan via onze speciale website.

ZZD2017varen voor het goede doel voorkant web

Reeds voor de 13-de maal organiseert de Nieuwpoortse jachthaven samen met de Fifty-One club van Nieuwpoort een familiale zeiltocht ten voordele van De Sleutel.

zeezeildag

Riviertocht

Bent u eerder liefhebber van een rivierboottocht. In plaats van een zeiltocht op zee kun je dan ook kiezen voor een gezellige tocht op de binnenwateren.

Via deze link (www.varenvoorhetgoededoel.be)  kan u nader kennismaken met deze activiteit, enkele reacties van deelnemers van vorige edities bekijken en binnenkort ook inschrijven.

Omdat wij de zee-zeildag en de riviertocht echt familiaal en gezellig willen houden, beperken wij het aantal deelnemers tot 450. U heeft er dus alle belang bij om heel vroeg in te schrijven. Dit houdt geen enkel risico in. Indien wij de zee-zeildag moeten afgelasten wegens weersomstandigheden betalen wij uw bijdrage integraal terug. 

ZZD achterkant web

Zoals steeds sluiten we deze dag af met een ambiancevolle receptie in de jachthaven.

Meer info via info@zeezeildag.be

 

Cliënten geven bij een opname best hun persoonlijke gsm in bewaring

Volg ons op Facebook

Traject van een cliënt

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Agenda

September
  • 10
    10:00 Zee-zeildag 2017

    Op zondag 10 september kan u opnieuw deelnemen aan de Zee-zeildag ten voordele van De Sleutel.

    Lees meer

    Link naar website o.m. met reacties van deelnemers van vorige edities.

  • Volledige agenda