De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 woensdag 10 april 2019 07:54

Heraanleg fit-o-meter in de steigers

Na meer dan tien jaar trouwe dienst zijn de houten oefentoestellen van de fit-o-meter in het Crisisinterventiecentrum (CIC) aan vervanging toe. Dankzij de steun van Engie en de actie van een ex-cliënt die zich liet sponsoren tijdens de dodentocht, kan er een ander beweegtoestel geplaatst worden. Zo kunnen de cliënten binnenkort opnieuw in een veilige omgeving aan hun fysieke gezondheid werken.

De fit-o-meter ( een afwisselend fitnessparcours in open lucht) werd jarenlang gebruikt door de cliënten van het CIC vooral binnen het groepsprogramma. De cliënten konden er ook individueel aan de slag. Sport speelt een belangrijke rol binnen het programma van het CIC. Door de effecten van het druggebruik is de conditie van de cliënten vaak ondermaats bij de start van de behandeling. Sporten is dan ook erg gezond tijdens de fysieke ontwenningsperiode.

 

 ENGIE logotype solid BLUE RGB

Lees meer over onze visie op sport

Kenny's verhaal over de dodentocht

Alle artikelen over sport

 

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

Oktober
  • 7
    19:30 Dagcentrum Mechelen viert 25 jarig bestaan met Filmavond

    Dagcentrum Mechelen viert op maandag 7 oktober zijn 25-jarig bestaan met een filmavond. De viering wordt georganiseerd i.s.m. met het Filmhuis. Samen zetten we een parel van Gus Van Sant in de kijker: ‘Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot.’ Een film die een mooi beeld schetst van een man in herstel. Hij maakt er het beste van, ondanks zijn beperkingen. Vooraf is er een receptie en om 20u30 vangt de film aan. Klik hier voor meer info 

  • Volledige agenda