De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 dinsdag 01 december 2015 00:00

Paintfactory schenkt 1143 Euro aan VIP project van dagcentrum De Sleutel in Brugge

Paintfactory nam op zondag 4 oktober voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag en was dan ook bijzonder fier om de bezoekers te verwelkomen in het gloednieuw gebouw langs de Monnikenwerve. Het bedrijf organiseerde ook een actie ten voordele van het VIP-project van dagcentrum De Sleutel in Brugge.

Tijdens de Open Bedrijvendag kon de bezoeker uitgebreid kennismaken met het volledig productieproces. De rondleiding ging van het mengen van de grondstoffen in grote batches tot het vullen van de verfpotten en de etikettering. In het nieuwe magazijn kon men zien hoe de orderpicking gebeurt en bestellingen worden verwerkt. In het test- en ontwikkelingslabo kwam respectievelijk de controle van de producten en het ontwikkelen van nieuwe verven aan bod. In de winkel werd de mengmachine gedemonstreerd en kon men leuke ideetjes opdoen om het eigen interieur een opknapbeurt te geven.

IMG 1906

VIP als goed doel?
Tijdens Open Bedrijvendag werd voor elke geregistreerde bezoeker 1 euro geschonken in de vorm van verf en verfmateriaal ten voordele van het VIP-project van dagcentrum De Sleutel in Brugge. In het kader van dit ‘Vroeginterventieproject’, een project voor jongeren van 15 tot 18 jaar met ernstige problemen als gevolg van illegaal middelengebruik, wordt een oude kapel volledig heringericht. Paintfactory was na een bezoekje aan het dagcentrum zo onder de indruk van het enthousiasme van de medewerkers dat de beslissing om dit initiatief te steunen vlug gemaakt was. Paintfactory mocht op Open Bedrijvendag 1143 bezoekers ontvangen en kan dus vandaag ook een cheque schenken van 1143 € te besteden aan verf en materiaal.

Paintfactory Brugge Monnikenwerve 86-90 8000 Brugge www.paintfactory.be

Meer infofilmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

Oktober
  • 7
    19:30 Dagcentrum Mechelen viert 25 jarig bestaan met Filmavond

    Dagcentrum Mechelen viert op maandag 7 oktober zijn 25-jarig bestaan met een filmavond. De viering wordt georganiseerd i.s.m. met het Filmhuis. Samen zetten we een parel van Gus Van Sant in de kijker: ‘Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot.’ Een film die een mooi beeld schetst van een man in herstel. Hij maakt er het beste van, ondanks zijn beperkingen. Vooraf is er een receptie en om 20u30 vangt de film aan. Klik hier voor meer info 

  • Volledige agenda