De Sleutel Logo

STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 STEUN DE SLEUTEL

klik hier

 maandag 28 januari 2008 00:00

Advocatenbureau steunt samenwerking De Sleutel met Cercle

Het advocatenburerau Verbeke Melis heeft het dagcentrum De Sleutel in Brugge 1000 euro geschonken ter ondersteuning van de samenwerking tussen Cercle Brugge en De Sleutel. Dit advocatenbureau uit Brugge besliste om hiervoor haar jaarlijks budget aan wenskaarten aan te wenden. Hun cliënten en relaties ontvingen allen een schrijven met de motivatie van deze actie.

We wensen het advocatenbureau Verbeke Melis van harte te bedanken voor de ondersteuning van de sportactiviteiten van ons dagcentrum van Brugge.

Het advocatenbureau (gespecialiseerd in internationaal transport en zeerecht) koos er bewust voor om de sportactiviteiten te steunen die samen met spelers van Cercle Brugge elke woensdagnamiddag worden georganiseerd in het kader van de dagwerking van ons dagcentrum aldaar.

Het advocatenbureau schonk haar jaarlijks budget aan wenskaarten aan deze werking.

Mede dankzij deze steun kunnen we onze doelgroep in comfortabeler omstandigheden aan deze sportactiviteiten laten deelnemen op woensdagnamiddag. Met de gift werden fietsen aangekocht. Nu kunnen onze cliënten zich samen met de begeleiders ook vlotter naar de  sportactiviteiten begeven op woensdagnamiddag.

We appreciëren ook ten zeerste dat het bureau ons project helpt uitdragen bij hun cliënten en relaties.

(januari 2008) 

                                                    

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input
Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.