De Sleutel - Mensen, Kansen, Groeien

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

  • Een joint,
  kan dat kwaad?
  Hier vind je meer info rond het thema drugs, over verslaving en over hoe De Sleutel hiermee omgaat. Lees hierna welke risico's je loopt. Test je kennis (zie lager).
 • Ik wil stoppen
  met gebruiken
  Maak hier kennis met ons aanbod. Wil je op gesprek komen? Twijfel je over een opname? Lees meer over onze hulp (ook voor minderjarigen, dubbel diagnose of activering naar werk). Verslaafd? Doe hieronder de test.
 • Hoe kan ik
  mijn kind helpen?
  Op zoek naar tips voor familie en vrienden? Info over zelfhulpgroepen? Hier bundelen we info op maat van de omgeving van de gebruiker. Lees hier ook hoe een behandeling bij ons verloopt.
 • Evidence based
  werken in De Sleutel?
  Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten. Wat is evidence based werken? Welke drugspreventie is effectief?

Recent nieuws

 • Varen ten voordele van De Sleutel

  Altijd al gedroomd van een avontuurlijke zeiltocht op zee? Op zondag 13 september kan u - als alles goed gaat - in Nieuwpoort deelnemen aan “Varen voor het goede doel” .  Een andere mogelijkheid is een rustige riviertocht naar Diksmuide in combinatie met de Openmonumentendag.

  Lees meer...
 • Op gesprek komen in ambulante centra kan weer (update CORONA-maatregelen 25 05)

  Aanmelden om op gesprek te komen in onze ambulante centra is mogelijk. De organisatie van de 'face-to-face' gesprekken gebeurt druppelsgewijs. Dit aanbod is beperkt in aantal gesprekken dat maximaal kan plaatsvinden per dag en per begeleider. Opnames zijn ook mogelijk. De regels van 'social distancing' worden overal gegarandeerd (update 25/5/2020).

  Lees meer...

Interactief