De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 24 januari 2017 00:00

Is werk te combineren met hulp?

Wie met een drugprobleem kampt, heeft vaak ook problemen (gehad) op het vlak van werk. Regelmatig aanwezig zijn, op tijd komen... Vaak is de stap naar de gewone arbeidsmarkt te groot. We helpen je om die goede arbeidsattitudes opnieuw te activeren. Arbeid zien we binnen De Sleutel als een middel in het re-integratieproces.

Je worstelt met je druggebruik en je hebt een vraag naar de specifieke tewerkstellingsmogelijkheden binnen één van de werkplaatsen van maatwerkbedrijf Weerwerk (verbonden met De Sleutel). Deze tewerkstelling kan (indien wenselijk) opgestart worden parallel met een hulpverleningstraject (binnen of buiten het netwerk van De Sleutel).

Werk geeft je een duwtje in de rug richting sociaal leven. In de regio’s Gent en Antwerpen bieden we stappen aan op maat, die het mogelijk maken een ‘werk’leven (terug) aan te vatten. 

weerwerk logo

Interesse? Hier leest u meer over het activeringsaanbod van maatwerkbedrijf Weerwerk. Of lees hier meer over de nieuwe visie op de "activerende werkvloer".

Dit aanbod geldt ook voor wie wil werken en geen nood heeft aan hulpverlening. Maak hier kennis met een voorbeeld van een traject : Stabiliteit dankzij werk is basis voor opstart hulpverlening

 

Voor wie aan het werk  is en enkel hulp zoekt?

Je bent zelf aan het werk en wenst enkel ondersteuning of hulp voor het aanpakken van je druggebruik? Vraag een afspraak voor een gesprek in één van onze dagcentra.

Werk1web 

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.