De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Familie en vrienden

Op zoek naar tips voor iemand die dreigt in de problemen te raken? Welke tips geven we aan partners van gebruikers? Of zoek je info over zelfhulpgroepen? Hier bundelen we info op maat van de omgeving van de gebruiker. Lees hier ook hoe een behandeling bij ons verloopt.

maandag 29 november 2021 15:13

Steun Groep Weerwerk via ‘Scan for Change’

Zag je de voorbije weken de campagne Scan for Change al in de media verschijnen? Weerwerk is 1 van de 20 deelnemende organisaties. Scan for Change wil het steunen van goede doelen gemakkelijker maken en loopt in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

Hoe werkt het?

Scan for change is een zeer vlot toegankelijk digitaal platform langs waar je met een eenvoudige klik voor 2 euro een organisatie naar keuze kan steunen. Je kan kiezen voor 6 thema’s en meteen doorklikken. Alle giften komen terecht in een fonds per thema: kinderwelzijn, mentaal welzijn, gezondheid, gelijke kansen, dierenwelzijn en natuur. Payconiq by Bancontact zorgt er samen met de Koning Boudewijnstichting voor dat de giften per thema gelijk verdeeld worden tussen de deelnemende goede doelen.

Mentaal welzijn

Groep Weerwerk, het sociale economiebedrijf gegroeid vanuit De Sleutel, neemt deel aan deze actie onder het luikje mentaal welzijn.

Groep Weerwerk wil de mensen uitdagen om opnieuw te dromen en te streven naar vaak jarenlang ondergesneeuwde passies en interesses. De organisatie kiest bewust voor een totale benadering en legt daarbij de focus onder meer op werkbaar werk. Elkeen staat namelijk continu in relatie tot zijn/haar omgeving. De Corona-pandemie bevestigt eens te meer het belang van mentale weerbaarheid en welzijn, ook op de werkvloer”.

Groep Weerwerk laat mensen hun eigen kracht (her)ontdekken om zo hun volle potentieel waar te maken. Ze vertrekken vanuit de kern van de mens, vanuit dromen en overtuigingen. Van daaruit zoeken ze welke omgeving groei en mentaal welzijn kan vergroten.

Pieter Degryse (directeur Groep Weerwerk): ”Dat soort mooie werk kunnen we enkel realiseren dankzij een stevige dosis ervaring, onze unieke methodologie en uiteraard onze gepassioneerde mensen."

scan blz 16

Met twee euro maak jij al mee het verschil

Met extra middelen kan Groep Weerwerk voor nog meer mensen het verschil maken. Steun ons om onze positieve impact te vergroten en te verbeteren! Zo blijft mentaal welzijn op de werkvloer geen modeconcept maar wordt het een realiteit!

Een mobiele donatie doe je via de Payconiq by Bancontact-app: tik op ‘Diensten’ en daarna op ‘Scan for Change’. Kies een thema en tik vervolgens op ‘Ik doneer €2’ of scan de QR-code. 

Klik hier voor meer info.

Drugpreventie bij kinderen werkt

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.