woensdag 22 mei 2019 11:29

Zeilen ten voordele van De Sleutel

Altijd al gedroomd van een avontuurlijke zeiltocht op zee? Op zondag 8 september kan u in Nieuwpoort deelnemen aan “Varen voor het goede doel” .  Een andere mogelijkheid is een rustige riviertocht naar Diksmuide in combinatie met de Openmonumentendag.


Deze “Varen voor het goede doel” in samenwerking VVW Westhoek is dé geschikte activiteit voor wie op zoek is naar een ontspannend moment voor familie of vrienden. Maar evengoed kan u die dag kiezen voor een  teamopbouwende bedrijfsactiviteit. Eén van de jachten van de jachthaven van Nieuwpoort neemt u en uw gezelschap graag als passagier(s) mee op zondag 8 september. 

web zee zeezeildag zomer 2012 190
 
Beluister hier een interview over de voorgaande editie van deze Varen voor het Goede Doel 
 
 
Binnenkort kan u via de speciale website www.varenvoorhetgoededoel.be inschrijven voor de editie van zondag 8 september. Dit houdt geen enkel risico in. Indien wij de zee-zeildag moeten afgelasten wegens weersomstandigheden betalen wij uw bijdrage integraal terug.

Wie liever een aangename boottocht op de Ijzer combineert met een portie cultuur, willen we ons rivieraanbod warm aanbevelen. Ter gelegenheid van de Open Monumentendag – ook op 8 september – zorgen we immers voor een boottocht op de Ijzer.

Via onze speciale website kan u inschrijven of nader kennismaken met deze activiteiten (reacties van deelnemers, een gesprek met een schipper).  Omdat wij de zeildag en de riviertocht echt familiaal en gezellig willen houden, beperken wij het aantal deelnemers opnieuw tot 450. U heeft er dus alle belang bij om vroeg in te schrijven. Zoals steeds sluiten we deze dag af met een sfeervolle receptie in de jachthaven van Nieuwpoort. Opgelet : het aantal plaatsen voor de riviertocht is beperkt. 
 
Meer info: mail naar info@zee-zeildag.be of bel naar  0476-75 17 20.
 
 
Flyer VYN verso

Latest from Paul De Neve

back to top