donderdag 18 januari 2018 00:00

Let’s Go PillLow! op 28 april 2018 (save the date)

Op zaterdag 28 april 2018 organiseren we de 2de editie van Let's go PillLow, een unieke  teambuildingsactiviteit op opblaasbare springkussens ten voordele van Xtra Time, de omnisportwerking van De Sleutel.

Xtra Time ondersteunt ondersteunt kansengroepen, waaronder mensen met een verslaving, in hun poging om opnieuw aansluiting te vinden bij de maatschappij met een aanbod van recreatieve en laagdrempelige omnisport. Zij brengt deze mensen aan het sporten en maakt hen warm om aan te sluiten bij een reguliere sportclub.

v formation web

Het parcours dat je in team kan afleggen bestaat uit verschillende, uitdagende en toch toegankelijke posten waar teams van 5 tot 8 personen zich aan mekaar kunnen meten en dit in verschillende sessies.  In de marge voorzien we randanimatie en worden er (gezonde) hapjes en drankjes te koop aangeboden.  Iedereen vanaf 14 jaar kan zich met een team inschrijven: jeugdbewegingen, sportploegen, studenten, cliënten, kansengroepen, familie, vrienden, kennissen,..  Samen maken we er een fantastisch leuke ervaring van!

Ploegjes kunnen dit jaar ook voor het eerst voor een “Star Jumpers”-formule gaan. Naast deelname houdt deze formule in dat de inschrijving inclusief drankjes en eten is. Wie niet voor deze VIP-formule kiest kan met zijn team evengoed genieten van gezonde hapjes en drankjes, maar dit zit dan niet in de algemene inschrijvingsformule inbegrepen.

• Wanneer? op zaterdag 28 april 2018, sessies starten om 9u30, 13u en 16u.

• Waar?  Campus Sint-Jozef, E. De Deynestraat 1, 9000 Gent

• Kostprijs? 125 euro per team van minstens 5 en maximum 8 deelnemers

Link naar de inschrijvingspagina.

Met dit evenement willen we een positieve boodschap uitdragen naar het grote publiek: drugs en verslaving vormen weliswaar een probleem in de maatschappij, maar er zijn vele mogelijkheden om te groeien naar een gezonde en cleane levensstijl.  Het (samen) beoefenen van sport is er één van. Sport kán een leuke alternatieve tijdsbesteding zijn en is de moeite waard!

Door een heel breed publiek aan te spreken, dragen we bij tot het wegwerken van het stigma dat rond drugs en verslaving hangt. Met de opbrengst willen we het sportaanbod van Xtra Time blijven mogelijk maken.

Lees hier een sfeerverslag van de vorige editie of bekijk het filmpje

Wie vragen heeft over dit evenement kan aan mailtje sturen naar sport.desleutel@fracarita.org of onze FAQ raadplegen op Xtra Time.

 

flyer lets go PillLow definitief

 

Meer info over onze intermediaire sportclub Xtra Time, een initiatief van De Sleutel. 

Maak kennis met onze sportinitiatieven: bekijk het filmpje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latest from Paul De Neve

back to top