dinsdag 28 februari 2017 00:00

Let’s Go PillLow! Hindernissenparcours Xtra Time Gent (inschrijvingen zijn afgesloten)

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseerden we het 1ste Let's go PillLow, Hindernissenparcours, ten voordele van Xtra Time, de omnisportwerking van De Sleutel.

Xtra Time ondersteunt mensen met een verslaving in hun poging om opnieuw aansluiting te vinden bij de maatschappij met een aanbod van recreatieve en laagdrempelige omnisport. Zij brengt deze mensen aan het sporten en maakt hen warm om aan te sluiten bij een reguliere sportclub.

v formation web

Het hindernissenparcours bestaat uit verschillende, uitdagende en toch toegankelijke posten waar teams van 6 tot 8 personen zich, in groepjes van twee, aan mekaar kunnen meten en dit in verschillende sessies.  In de marge voorzien we randanimatie en worden er (gezonde) hapjes en drankjes te koop aangeboden.  We richten ons tot jeugdbewegingen, leerlingen, bedrijven, cliënten, hun familie en vrienden, …

  • Wanneer? op zaterdag 20 mei 2017, 9-18u  
  • Waar?  Campus Sint-Jozef, E. De Deynestraat 1, 9000 Gent

Met dit evenement willen we een positieve boodschap uitdragen naar het grote publiek: drugs en verslaving vormen weliswaar een probleem in de maatschappij, maar er zijn vele mogelijkheden om te groeien naar een gezonde en cleane levensstijl.  Het (samen) beoefenen van sport is er één van. Sport kán een leuke alternatieve tijdsbesteding zijn en is de moeite waard!

Door verschillende doelgroepen aan te spreken, dragen we bij tot het wegwerken van het stigma dat rond drugs en verslaving hangt. Met de opbrengst willen we het sportaanbod van Xtra Time blijven mogelijk maken.

Wie vragen heeft over dit evenement kan aan mailtje sturen naar sport.desleutel@fracarita.org of onze FAQ raadplegen op Xtra Time.

 

lets go pillow

 

Meer info over onze intermediaire sportclub Xtra Time, een initiatief van De Sleutel. 

Maak kennis met onze sportinitiatieven: bekijk het filmpje
Latest from Paul De Neve

back to top