De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Familie en vrienden

Op zoek naar tips voor iemand die dreigt in de problemen te raken? Welke tips geven we aan partners van gebruikers? Of zoek je info over zelfhulpgroepen? Hier bundelen we info op maat van de omgeving van de gebruiker. Lees hier ook hoe een behandeling bij ons verloopt.

maandag 19 september 2016 00:00

Volg De Sleutel op Facebook

Wie wil meezijn met wat het netwerk van De Sleutel precies allemaal doet en organiseert, kan ons ook volgen op Facebook.

De Sleutel kiest ervoor om sociale media structureel in haar externe communicatiemix te integreren. Met onze informatieve Facebook-pagina willen we vlotter vindbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar informatie over verslaving, drugs, preventie,...
Wist je trouwens dat er al diverse Facebook-initiatieven zijn gekoppeld aan de activiteiten van De Sleutel. Zo communiceren we via de pagina “Sport en Bewegen” over diverse goede praktijken verband houdend met “bewegen” als middel tot een betere integratie van kansengroepen, de facebookpagina's van Team preventie hebben tot doel te communiceren met leerkrachten die met onze sociale vaardigheidspakketten aan de slag zijn. Groenten uit Gent is dan weer een extern initiatief waarmee met sympathisanten en vrijwilligers gecommuniceerd wordt over een gemeenschappelijk moestuinproject.

In het sociale mediabeleid van De Sleutel is ook voorzien dat zowel medewerkers als cliënten “mediawijzer” gemaakt dienen te worden. Enkel op die manier kunnen we  kwetsbare mensen in  therapie beter weerbaar maken tegen digitale verleidingen of een beter zicht helpen krijgen op (mogelijke intenties van) hun digitale vrienden. De Sleutel speelt hier op in en heeft in haar Psycho-educatie aanbod (de manual “Herstel in zicht”) ook aandacht voor “Online steun voor herstel”.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die ons netwerk organiseert of van de projecten waar we mee bezig zijn. Volg ons dan vanaf nu op Facebook.

like
Jongeren die experimenteren met drugs weten wat ze doen

Volg ons op Facebook

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

Agenda

Juli
 • 15
  19:30 Recoverygroep in Mechelen

  Groepswerking voor mensen met een verslavingsproblematiek die tijdens en/of na hun behandelperiode graag contact willen hebben/houden met lotgenoten.

  Waar:? Dagcentrum De Sleutel, F. De Merodestraat 20 te Mechelen 
  Wanneer? op woensdagen telkens om 19u30.  Er is een sessie op woensdag 15/7, 29/7, 12/8, 26/8, 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12, 30/12

  Kostprijs per sessie : 2 euro (drankje inbegrepen)

  Meer infoSeptember
 • 9
  09:00 BFTC-sportdag

  Jaarlijkse BFTC-sportdag, dit jaar georganiseerd door de Therapeutische Gemeenschap De Sleutel Gent.

  Meer info volgt

   

 • 13
  10:00 Zee-zeildag 2020

  Meer info over de "varen voor het goede doel" editie 2020 mag u hier binnenkort verwachten.

  Lees meer

  Link naar website o.m. met reacties van deelnemers van vorige edities.

 • Volledige agenda