De Sleutel - Mensen, Kansen, Groeien

VAAR MEE voor het GOEDE DOEL!
Ga naar het inschrijvingsformulier



VAAR MEE voor het GOEDE DOEL!
Ga naar het inschrijvingsformulier



 • Een joint,
  kan dat kwaad?
  Hier vind je meer info rond het thema drugs, over verslaving en over hoe De Sleutel hiermee omgaat. Lees hierna welke risico's je loopt. Test je kennis (zie lager).
 • Ik wil stoppen
  met gebruiken
  Maak hier kennis met ons aanbod. Wil je op gesprek komen? Twijfel je over een opname? Lees meer over onze hulp (ook voor minderjarigen, dubbel diagnose of activering naar werk). Verslaafd? Doe hieronder de test.
 • Hoe kan ik
  mijn kind helpen?
  Op zoek naar tips voor familie en vrienden? Info over zelfhulpgroepen? Hier bundelen we info op maat van de omgeving van de gebruiker. Lees hier ook hoe een behandeling bij ons verloopt.
 • Evidence based
  werken in De Sleutel?
  Hier vind je info op maat van wie beroepshalve met het thema drugs bezig is. Maak kennis met ons aanbod voor leerkrachten. Wat is evidence based werken? Welke drugspreventie is effectief?

Recent nieuws

 • "Varen voor het goede doel": nieuwe editie op 10 september

  Op zondag 10 september 2017 kan u opnieuw Zeilen ten voordele van De Sleutel. Deelnemen aan de "Varen voor het goede doel" kan via de speciale website. Ook voor deze editie plannen we een mooi alternatief aanbod op de rivier.

  Lees meer...
 • “Competentieontwikkeling via sport en bewegen: een traject naar activering en tewerkstelling” (draaiboek beschikbaar)

  De Sociale Werkplaats van De Sleutel heeft anderhalf jaar extra kunnen inzetten op het versterken van competenties via sport en bewegen met het oog op een succesvolle re-integratie van kansengroepen. Dit kon gerealiseerd worden in het kader van het ESF-project  “Competentieontwikkeling via sport en bewegen: een traject naar activering en tewerkstelling” in partnership met Weerwerk, Groep Maatwerk, SST en Sportwerk Vlaanderen (voorheen Vlabus) in het kader van de oproep Innovatie door adaptatie. De methodiek - met gratis draaiboek-  ontwikkeld tijdens dit project willen we graag delen met de sector.

  Lees meer...

Interactief